Londen, de meest bruisende stad

  • 24/01/2018
  • Erwin Damhuis

Met of zonder Brexit, je moet Londen een keer bezocht hebben. Ik heb deze bruisende stad inmiddels een keer of 7 bezocht: in de zomer, de herfst en de winter. En ieder jaargetijde heeft z'n charmes. Londen kent vele gezichten en een fantastische architectuur. Van historische gebouwen tot ultramoderne wolkenkrabbers en kantoorpanden. Bezoekerstips: Sherlock Holmes Museum, Historisch museum, Imperial War Museum, HMS Belfast, de Tower of Londen, De Towerbridge en nog veel meer....
Bezoek deze stad bij voorkeur met de auto, om eens dwars door het centrum te rijden. Een belevenis op zich. Om daarna de auto buiten Londen te parkeren en de stad met de ondergrondse te verkennen. Voor zo'n omgerekend 10 EURO reis je een hele dag door de stad.

Kijk hier voor een eerste indruk. Maar Londen heeft veel meer te bieden: vooral in de avond en de nacht bruist de stad van het leven. Daarnaast heeft Londen prachtige musea waar je je uren en dagen kunt vergapen aan moderne kunst, de natuur en de gescheidenis van Engeland. Hoewel Londen het hele jaar door prachtig is, vormt aan de aanloop naar de kerstdagen wel het hoogtepunt. Het centrum is dan prachtig versierd en en alle etalages zijn in kerstsfeer.
Share our website