Reizen over de wereld

  • Home
  • Informatie
  • Reizen over de wereld

Een weekendje weg, een week naar het buitenland of er echt helemaal even uit. Vakantie heb je in alle soorten en maten en je kunt het overal vieren. In de afgelopen jaren heb ik vele landen en nog meer bijzondere plekken bezocht en interessante mensen ontmoet. Sommige liggen op twee uur rijden afstand, andere vergen een vliegreis van een dag. Wat hebben ze gemeen: je bent er uit en in een andere omgeving.
De vele foto's heb ik op deze site geplaatst om de lezer een indruk te geven van wat allemaal mogelijk is. Een kleine opsomming:
Engeland: dit prachtige land heb ik de afgelopen jaren vele keren bezocht. Mijn focus lag op het zuiden, van Dover tot aan Land's End. Ik heb vele steden en dorpen bezocht, echter nog er zijn er nog veel meer die ik wil bezoeken.
Schotland: een fantastisch ruig land, waar je als reiziger 'back to basic' gaat. Laat je verrassen door het meer van Loch Ness, castle Urquhart en de Glencoe.
België: Vlaanderen, waar het barst van de historie van de Eerste Wereldoorlog is absoluut de moeite waard. Het leidt tot bezinning en reflectie. Maar ook de natuur is hier overweldigend. Wallonië staat bekend om de prachtige Ardennen, die je de rust van de natuur bieden.
Duitsland: het land met verschillende gezichten: het roemrijke noorden, de heuvelachtige Harz in het oosten, waar de heksen van de Harz wonen tot de imposante Alpen in het zuiden.
Indonesië: een land met heel veel gezichten maar ook met absolute schoonheid. Maak kennis met de indrukwekkende Komodovaranen, de prachtige koralen in de zee en de scheepsbouwers van Wera.

Laat je door deze website inspireren een nieuw reisdoel te kiezen. 
Fijne vakantie!

Share our website